1) pomoc w przygotowaniu posiłków zgodnie z wytycznymi kucharza,
2) oszczędne gospodarowanie pobranymi z magazynu surowcami żywnościowymi do sporządzania posiłków, zgodnie z jadłospisem,
3) wstępna obróbka warzyw i owoców,
4) wsparcie przy porcjowaniu i wydawaniu posiłków,
5) odpowiedzialność za utrzymanie wzorowej czystości i porządku pomieszczeń kuchni i zaplecza kuchennego, mycie i konserwowanie urządzeń gastronomicznych będących na wyposażeniu kuchni,
6) zmywanie i wyparzanie naczyń i sztućców,
7) przestrzeganie zasad bhp, p.poż i HACCP w kuchni,
8) doraźne zastępstwo kucharza w czasie jego nieobecności,
9) dbanie o właściwe segregowanie odpadów i wynoszenie ich w wyznaczone miejsca,
StPr/25/1628
data rozpoczęcia pracy od 15.12.2025
wynagrodzenie od od 4 666 PLN